Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyanserat

 

Kritvita väggar

ger snöfallet gulnader -

flyghund i Sverige?

 

 




Bunden vers (Haiku) av Caprice! VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-17 13:57



Bookmark and Share


  Nanna X
Läskig på något obestämt vis, får mig att associera till Änglahund. Är flyghund en fladdermusart?
2014-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP