Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grönska


Grönska

Grönt ska det vara det är skönt med riktig grönska.



En sådan grönska man kan njuta av igår, idag, imorgon.



Pelle var ute i det sköna vädret då han fick syn på den mest fina skapelse till fågel.



Med en massa färger, under denna fina grönska.



Grönskan blommar ut varje sommar.



Han bestämde sedan sig för att ta en fin bild på denna färgrika fågel.



Som han sedan kunde spara i ett särskilt arkiv.




Fri vers (Fri form) av Teodora
Läst 240 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-25 09:30



Bookmark and Share


  stig wikman
VACKERT TEODORA.

MED BÅDE FÅGLAR
OCH GRÖNSKA.

LOVELY POEM.
KRAM.
2014-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Teodora