Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En efterlängtad dröm, som inte kommer. © Erik Brickman 2006


Dröm



När jag svävar, hisnar

i min dröm

längs med din kinds väg

upp mot din muns gipor

lyfts mitt bröst av lycka

då kvällsdunklet skönjer

mjuka välvda bryn

ovan dina ögons ljus.

Jag vet att nu, just nu

blir min blick helt blyg

tagen av stunden

värmd och ryst i din närhet.




Fri vers av Arowana
Läst 470 gånger
Publicerad 2006-03-23 15:43



Bookmark and Share


    NoMi F
Vacker betagande poesi
Kan läsas om och om igen
2006-04-01

  JMR
Som du skriver, vackert och ödmjukt, gillade varje rad...
2006-03-24

    ej medlem längre
Håller med sanningssägaren om versalerna, fin dikt det här, avslutningsstycket är riktigt bra. Vilken fingertoppkänsla du förmedlar här!
2006-03-23

  Jessica Ebbesson
Ojj..vilken vacker dröm du bjuder på!!
2006-03-23

  Cris
Ååh... supenice
När jag läser så känner jag
till slut den där känslan av rodnaden.

Ha! och jag har fått lärt mig att hisna och hissna är samma sak, var tvunget att slå upp...
2006-03-23

    ej medlem längre
Outsägligt vackert längtansfylld... Och den sista versen är rent guld!
2006-03-23

  Sanningsägaren VIP
smärtfyllda vackra ord
om längtan
men så mycket bättre
om du tar bort
versalerna i varje öppningsrad
Tack!
2006-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana