Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara Den Starkare


Kapitalisten

Jag har lånat en romantisk flicka
Hennes röst är en bedjan
Hennes blick en önskan
Jag, en trädstam i hennes skog
Jag lånade henne
För att undersöka hennes konstruktion

Jag har investerat i ett intellekt
Jag har köpt aktier i en själ
Vid depression
Lider jag däremot aldrig förlust
Då har jag istället segrat

Jag medger:
Jag är en kapitalist





Fri vers av PetraSally
Läst 420 gånger
Publicerad 2006-03-23 20:26



Bookmark and Share


  Cecilia H
väldigt bra tycker jag! jag gillar avslutet allra bäst :D
2006-03-26

  Agnes
Din tungsinthet får ibland drag av ironi och subtila komiska drag. Som i denna. DET är en konst att få till det och du är något av en mästare.
2006-03-23
  > Nästa text
< Föregående

PetraSally
PetraSally