Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om ägandets förbannelse




Cerca Trova
har man förlorat något
då söker man

och söker man
då finner man

och finner man
då äger man

och äger man
då förlorar man




Fri vers av PetraSally
Läst 838 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-31 20:51



Bookmark and Share


    Nattviol
bra där! en förbannelse, det
är vad det är!
äger du mer än 3 ting så
äger tingen dig - har jag hört -
och jag tror det stämmer!
och aldrig blir vi nöjda...
applåd**
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

PetraSally
PetraSally