Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resenären



En dag klev jag in genom fel dörr
Jag överraskades av en stark vind
Som nästan lyckades blåsa mig bort
Från korridoren

Och ändå fanns tydliga skyltar
Som omtalte
”Where to go”

Jag hade alltid svårt
att bringa reda
i det jag upplevde
ja, jag kunde knappt vara säker på
om jag verkligen HADE upplevt något
istället
skyndade jag mig alltid
att skapa en trovärdig historia

tills mina berättelser
var mer sannolika
än de svaga minnen jag hade kvar

jag levde ett riskfyllt liv
så var äventyret slut
alla dörrar hade redan ägare
det borde jag förstått




Fri vers av PetraSally
Läst 562 gånger
Publicerad 2007-05-21 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PetraSally
PetraSally