Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utspillt

Ser du?

...ingen ser
de där färgerna, jag vet
de urvattnade, liksom turkosblå färgerna som plötsligt tycks impregnera löv, buskar, träd, stammar...

de där blöta, uthällda, liksom tömda färgerna
som annars alltid brukar sprida sig därborta vid Stugan, vid havet...

och som plötsligt, enstaka tillfällen
dyker upp här!
hemma!

Ingen ser dem, ingen vet att de finns

kanske finns de inte
men varje gång tror jag på nytt

att jag ser dem




Fri vers av PetraSally
Läst 535 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-30 18:49



Bookmark and Share


  aol
vacert gillas
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

PetraSally
PetraSally