Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...har skrivit denna dikt här förut - men det är ju lite aktuellt nu...


En brinnande Alice Timander


hellre stå i ett hörn
och brinna
inför allas åsyn
än att
inte vara
sedd

hellre skymfas inför hela svenska soffpubliken
på en Arena där man ska härma något och sedan dö
än att inte ha varit i TV
nånsin
och alltså inte ha funnits alls

Vid trettitre
är man passé




Fri vers av PetraSally
Läst 596 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-30 23:22



Bookmark and Share


    Påtagligapetra
Riktigt bra!
Gillar slutet
\" vid tretti tre
är man passé\"
fast att jag inte har kommit dit än.
2007-06-19
  > Nästa text
< Föregående

PetraSally
PetraSally