Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
morrisey I love you.


yes brother I\'m a poet.

 

ibland känns det som om
ord vore allt jag ägde

mina snår är täta
klöser min tomma hud

min forna vän månen
hänger som en vit lögn över taken
jag litar inte på honom längre

han lovade så mycket

överallt
rusar människor på gatorna
med planer för livet
för närmaste andetaget
för en tid som aldrig existerat

min luft
får inte plats
går sönder i halsen
vrider hål på hjärtat

min forna vän månen
siktar istappar mot mitt huvud
allt jag vill
är att bli träffad


ibland är det som
ord vore allt jag ägde




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 893 gånger
Publicerad 2006-03-24 21:27



Bookmark and Share


    Cronopio
Det här är bara så iskallt. Snygg titel. Snygg uppställning.

min forna vän månen
hänger som en vit lögn över taken
jag litar inte på honom längre

Vad detta än kom från vill jag ha mer!
2006-03-26

  yoyyo
"ibland känns det som om
ord vore allt jag ägde"

för tillfället äger jag inga ord allt
shit vilken text!
snyggt
2006-03-25

  mariann
Håller med nedanstående,
fastnar för slutraderna.
Men hela dikten i sig
är underbar.
2006-03-25

  Isla Estrecho
ibland känns det som om
ord vore allt jag ägde


Vilket citat. VILKET citat.

Det är bara så bra.
2006-03-24

  mysanpysan
du skriver om månen
som egen precis och den makt "hon" månen
kan ha

jag fascineras och lockas av månen
samtidigt som den skrämmer mig

mycket tilltalande dikt återigen skriver av dig
den innehåller mycket olika känslor
sagolik på ett sätt
realistisk och rak på ett annat
filosofisk

tack för läsningen!
2006-03-24

    anakin
Jättefint! Det med snår och istappar tycker jag bäst om, speciellt hur månen siktar istappar. :)
2006-03-24

  Cris
Ååh..mäktigt.
känner luften som inte får plats
ord kanske är det enda man kan äga och tankar
2006-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP