Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passion, Kärlek och Förfall.

När mörkret faller kan jag se dig, vem du verkligen är...

Jag tänder ett levande ljus
din figur reflekteras
då ser jag sanningen igen!

Vem du är när morgonen gryr,
då vill jag bara fly ifrån dig!
spotta dig i ansiktet och gå långt ifrån dig!!!

Men när du tar mig i ditt famntag
vill jag stanna där för alltid...

Vill bli en med dig
Vill vara ditt hjärtats slag...

När du kysser mig ömt då dör jag och återföds
Vill vara ditt andetag...

När du älskar med mig är vi som ett,
vill vara din svett...

När kropp och själ förenas.
I den gudomliga tillstånd av eufori vill jag dö...

Nu tar du kläderna på, klädd i kostym
(klär du ut dig igen?)

Dörren blåste igen med en smäll
Och bakom stängda dörrar gråter jag...

Stiger ur sängen och öppnar dörren,
(håller dörren öppen för dig...)

Återvänd till mig, jag älskar dig...
Hör du mig? JAG ÄLSKAR DIG!

Vinden smeker min hud
Regndroppar blandas med min gråt...

In i rummet igen kastar jag mig i sängen,
där du låg, försöker hitta din doft i min satinunderlakan...

Återvänd till mig Älskling...

Jag är ditt hjärtats slag
Jag är ditt andetag
Jag är din svett
Jag älskar dig...Jag är din...





Fri vers av Night Soul Woman
Läst 723 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2006-03-27 09:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker, sinnlig och aningen mörk
2014-06-27

  Hans Christian
Ja, den är mycket skickligt skriven. Är den sann eller bara en skiicklig lek med ord ? Nej, jag blev djupt tagen av känslan i denna text så jag tror inte det.
2009-12-18

  aol
så vacker gillas verkligen
2008-01-05

  Bjarne Nordbö
Där var det massvis av närhet. Skönt.
2007-05-30

    ej medlem längre
Underbart asltrad, sorgligt vacker
2006-11-20

  Varjovalo
sorgligt men vackert
2006-09-08

    Capulet
allt med den här texten är så himla vackert!
2006-07-22

    Sanne
Ett ord, underbar.
2006-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman