Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du?

Jag är jag
Vem är du?
Du, som vill vara som alla andra...

Vill vara normal
Vill vara ifred
Vill känna mig accepterat
Vill vara som alla andra

Jag är oförliknelig
Jag är kreativ
Jag är annorlunda
Den du beundrar!

Vem är du?
Jag är jag!
Du har inte svarat!

Jag är medioker
Jag är någorlunda
Jag är den som jag borde vara
Den som aldrig ifrågasätter

Vem vill ni vara?
Vill ni födas som original och dö som kopior?
Eller vill ni vara den ni beundrar?
Jag ställer samma fråga
Vem är du?




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 564 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-27 09:42



Bookmark and Share


  Semir
djup tanke kriven på ett poetiskt sätt :)
2006-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman