Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
MITT LJUS, MITT HJÄRTA


MITT LJUS,MITT HJÄRTA

Se se mitt ljus , mitt hjärta
Vad jag har här till dig
Detta är en gåva
Ack det enda jag vill är att hos dig sova

Slut, Slut på all smärta
Får det att underlätta
Hos dig känner jag mig trygg
Tryck varsamt på min rygg
Ty du är mitt ljus , du är mitt hjärta





Fri vers (Fri form) av Teodora
Läst 328 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-20 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teodora