Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solintag den 20:e maj

 

ett fönsterglas skiljer mig från den nyöppnade himlen

 ------

 

förbipasserande bilar
buller och insekter
når mig inte här

lukten av smält plast evaporeras
av semestertidens intåg

solstrålar som skändar / bländar

"vit flagg vit flagg"

med ett lapptäcke över staden




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-05-20 12:20



Bookmark and Share


  Anna Maris
Fint!
2014-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP