Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt ifrån en vanlig trädgårdssyssla

 

 

Jag rör mig försiktigt. Jag smyger längs strandkanten 
med gröna gummistövlar och min sekatör

En utlämnad desertör från ett femtioårigt krig

Solen gassar och ljudet från vassen

-Sprak och knaster
(komradion)

som att någon mobiliserade för ett motangrepp 
och en plötslig attack

Jag framställer stunden som ett strid
(poesin anfaller!) när jag är som mest utlämnad

50 cm upp till stövelkanten
Blå lera
vägrar släppa taget

 




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-06-07 14:53



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Less conversiation, more action. Fast ibland blir det too much of everything.
2014-06-08

  Maria Natasja
Fina bilder du målar upp. gillar.
2014-06-08

  walborg
Spännande stämning. Associerar till att dra upp vass med rötterna - ett fullkomligt sisyfosjobb!!!!
2014-06-07

  Connie
Jag kan se bilden framför mig hur du kämpar med blåleran. Poesin behöver du inte kämpa med, den är ju så in i "vassen" bra ;)
2014-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP