Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nyssyn ;-)


Fel årstid - haiku

 

Nedfall förbluffar

lövvinden leker orkan -


är det redan höst?

 

 




Bunden vers (Haiku) av Caprice! VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-13 21:10



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Kan man ju undra! Naturkrafterna gör som de vill med oss...
Finfin haiku!
2014-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP