Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröllopstal & Bröllopskval - Limerick


En bonde från Eldsberga socken
gjorde svensexestrippan på tjocken
Nu bröllopet väl braka
om ryktet når hans maka
Bäst jag gömmer min limrick i rocken




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 4785 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-06 16:28



Bookmark and Share


  noname_realmind
En toppenlimerick!! :)))
2006-06-11

    NoMi F
Den här var riktigt
rolig, en roande läsning
minsann
2006-06-11

    ej medlem längre
Ajjj då, ja det är nog bäst det!
Du är svinbra på limerickar som alltid! *ler stort*
2006-06-07

  Janjohan
Hujedanemejsan!
2006-06-07

  sol
sätt på!
:)
2006-06-06

  sol
äh, sått på bruden bara!!!
2006-06-06

    Bodil Sandberg
Fniss!!!!
2006-06-06

  Markattan
Eldsberga minsann, det ligger ju alldeles runt knutarna ;o)

En skön limerick - något bruden kanske inte håller med om dock ;o)
2006-06-06

    Hades Is Rising
Klockren! Bravo! :D
2006-06-06

  Yvonne Vigstrand
Älskar denna.....skrattar gott!
Mycket bra!
kram Yvonne
2006-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP