Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(megaptera novaeangliae) pilgrimsresa.


blänke
; havsöga, glider du ljudlöst förbi under. ytan är täckt av silverskum och havsbrus. så ljuder du, gjuter tonen. i mig. förvandlas jag till himlavalvet. täcker oss båda, nu. när du klyver ytskiktet som vidunderlig längtan. fenor större än golv. barder som flimrar och när du vänder åter mot djupet piskar stjärten storm i ytan.
jag glöms bort, men glömmer aldrig dig. havsöga du, är liv, är pilgrims mål. min resa är över. och i mina ögon blänker nu universum. för evigt är du kärlek.




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-08-09 23:45



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
De andra val(ar) vi människor utsätts för går knappast att skildra i så poetiska termer. Havet är en Moder.
Calle
2014-08-15

  Peter Olausson VIP
bara så vackert, så mäktigt!
2014-08-10

  Ingela Svenson VIP
Vackert!
2014-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP