Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det då jag ska gråta

 

 

När jag inte vet någonting

när jag borde ha insett

min egen dumhet

och inte borde ha svarat

eller gett respons

när knivar hugger i magen

när allt snurrar

när jag är färdiganvänd

när jag är kasserad

när det är nattsvart

 

Är det då jag är ledsen

eller sårad

eller kränkt

eller förtvivlad

eller allt på en gång

 

Är det då jag ska gråta




Fri vers av Beyond Eternity
Läst 367 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-11 21:39



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Bra, stark och berörande text.
2014-08-11

  cilax VIP
gillar texten/dikten titeln
2014-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Beyond Eternity
Beyond Eternity