Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudvåg över Atlanten

 

ljudbäraren
den stora lastvagnen

backar

med en vass pulserande ton
och skär morgondiset
till ett fladdrande spöklikt lakan

i natt hördes indianstammens
trummor; regnet 

strömmar ur schamanens händer

korken guppar upp och ner
i det nyvakna vattnet
gör sig redo
för ännu en kryssning
mot en okänd destination

på oscillatorapparaturen syns röster
från det stormande havet




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-08-27 09:19



Bookmark and Share


    Erika H
Det nyvakna vattnet... skön formulering som lägger sig med värme runt det inre.
Klarvaket och snyggt!
2014-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP