Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-09-16


Känsla & förnuft

 

 

Det finns en mycket skör och tunn linje

 

 

 

 

Mellan

 

 

 

 

 

 

Känsla & förnuft

 

 

 

 

 

 

Den börjar vid troskanten
Slutar nära begäret
I våra händer

 

 

 

Du överskrider den väldigt lätt
När du rör vid mig

 

 

Med allt som dunkar

 

 

 

 

 

i ditt bröst




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-02 13:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jäkligt bra där!
2014-10-02

    ej medlem längre
Gillar den =) Bra !
2014-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP