Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För den jag är...

strö salt i mina sår

slicka mina sår

spotta mig

kyss mig

hata mig

älska mig

för den jag är...




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 513 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-03 12:48



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Kan inte utyckas bättre.
2007-05-30

  Semir
har läst sina nya nu och måste säga att jag gillar den här på något sätt mest.
Dom andra hade lite tendenser att vara för "informativa" eller vad amn ska säga, denna var öppen för tankar och tolkningar av en verklighet!
2006-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman