Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Epilog



Jupiter log

Stormen hade lagt sig

Kvar låg endast
ett stilla

Europa




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 1313 gånger
Publicerad 2006-04-03 15:00



Bookmark and Share


  Kopia
Jupiter som i planet, eller Jupiter som Gud? Jag väljer båda men i olika läsningar.
Inte många ord men med många ord oskrivna som öppnar för tolkningar och EGNA sådana! Bra!

(Tempot, uppdelning precis i min smak om vi ska vara skrivtekniska)
2006-04-13

  Elin S
Fasen, du är ju kung på kortisar. Snyggt och koncist, och perfekt titel!
2006-04-06

    NoMi F
Nästan som Fred
Kärlek, en önskan som
jag delar
Fin poesi
2006-04-04

    Oprofessionell
Vackert & Mysigt.
2006-04-04

    Bodil Sandberg
Helmysig text det här....det kittlar i magen när jag läser såna dikter!!!!
2006-04-03

  Åsa Gustavsson VIP
Förbryllande... som en uppföljare av min "bländverk"... eller så söker jag likheter där anslaget klang till i min tankevärld.
Ett stilla Europa...
mycket att fundera över. Snyggt formulerat!
2006-04-03

    afrika
brava bravissimo
2006-04-03

  Blake
Finfint. Jupiter=storhetsvansinne=dåligt=bra dikt. Kör på.
2006-04-03

  himlens hemlighet VIP
sikken äh-pilåg bejbi...tjusigt :)
2006-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP