Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snart slutar jag, jag lovar


Dörren till höger


du ringer upp halvåret senare

pratar Sparks och styvpappa

som låg med en högtalare vid varje öra

och bad om ciggaretter när jag skulle födas

nej, det är klart, inget jag känner till

men det betyder inte att jag inte

känner

något för dig för honom och alla andra inblandade

i den här rätten vi kryddat med 

släktangelägenheter

och jag är ledsen

men att jag inte klarar av att prata med dig

vid lunchtid

beror på att jag bryr mig om

din inte så lysande vardag

och min allmänhälsa

 

för jag har fortfarande kvar en unken smak av julen

du bad mig lyssna på

Birth, School, Work, Death

och inte förstod tårar

bland det övriga du inte förstått hör

signalhornstydligheten av

dig på väg till parken

till trädet

till spader dam och

rävsaxarna

inte heller denna gång eftersom jag

lärt mig att luras jävligt bra

hell, det är ju min grej

om du bara visste vad det är du gör mot mig

 

men hell, det är ju inte din grej

som gröna motorcyklar och grodor

det skulle inte ändra någonting




Övriga genrer av Elin S
Läst 477 gånger
Publicerad 2006-04-06 21:09



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Hell yeah...rackarns här glider man liksom bara in i allting och jag kan inte sluta läsa i farten som inbjuds även om jag vet att jag kommer läsa om den minst 5 gånger till..Det är så underbart för jag blir överaskad av dina ord o det känns som en gåva.
Och ja. Jag håller med nedan kommentator..
Det handlar ju om relationer..
De där jävliga, de som bränns.
De som man gör de bästa dikterna av.
Helt förbannat strålande E!!
2006-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S