Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överraskad övervakad

 

 

 

ett svartvitt hål utskuren ur rymden

en mekanisk puls
ett klickande
från pendeln

 

biljettluckan öppnas
vänthallen som översköljs av blickar
ljuset som släpps förbi bländaren
in i våra mörkaste rum

 




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-10-23 23:43



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Kusligt.
Får lite olika
bilder.
2014-10-24

  ULJO
Bra där
2014-10-24

    ej medlem längre
och en giftig titel+
2014-10-24

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om djupet i texten!
2014-10-24

    ej medlem längre
film/foto-metafor för tillvaron läser jag. jag kanske hade föredragit universum istf rymden. de första fyra raderna har något nelly sachs över sig och de sista fyra något mer berättande. stilistiskt hör de inte så bra ihop i min läsning.
2014-10-24

  Catharina Edin VIP
vådligt vackert!
2014-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP