Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hänvisar till min skrivarvän Troll, hans dikt hannibal ad portas blev en inspirations källa för den här dikt :)


Salve Hannibal

Salve hannibal!
Din raring har kommit

Haill darling
Hannibal ad portas

Hannibal oh Hannibal!
Jag kan inte somna, ditt minne genomborrar min skalle!

Hannibal står vid portarna
Kyss mig baby

Oh hannibal! sarga min kropp!
ät up mitt hjärta!

Varje hjärteslag är en ständig påmminelse
Helvetet finns inom mig!

Visst raring, du smakar så gott!
jag skall vrida helvetet ur din kropp

Tack hannibal!
ät up min hjärna och mitt hjärta

Jag vill varken komma ihåg eller känna
Men min kropp....

Kommer alltid ihåg,
Jag älskar dig hannibal...




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 629 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-04-05 16:36



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Non-salve Hannibal:)!
2015-03-01

    Trast
Tänk att du är kär i Hannibal! Romarna skulle funnit dig farlig!
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman