Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5-7-5 bokstavligt och bildligt


Tur för älgarna - haikusar

 

5 vackra älgar

7 skjutglada jägare

5 stjärnig konjak

 

      ¤¤¤¤¤

 

5 skål i glasen

7 synar rusets stjärnor

5 glada älgar

 




Bunden vers (Haiku) av Cris
Läst 1486 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-04-05 19:51



Bookmark and Share


  anneluca
Där blev alkoholen räddningen, hur konstigt det än kan låta:-) Tycker detta är riktigt fyndigt. Gillas!
2006-04-09

    Mickke
he he!

trevlig älg, ja menar helj!
2006-04-09

  JamesDean VIP
den här var riktigt festlig ;D
2006-04-08

  Daniel_78 VIP
WUNDERBAR!
2006-04-07

  Zara VIP
HAHAHA. oj vilken underbaring! full av humor! ser hur fem hälge älgar flinar! =)

kanon!/Z
2006-04-06

    Mejja
:) Ja det var ju tur för älgarna!
2006-04-06

  * Ammi *
Njae, jag tycker inte att denna är så bra, det där med siffrorna? Hade nog varit bättre med bokstäver..Jag skulle vilja veta Red motivation till valet.
Annars är den bra!
2006-04-06

    ej medlem längre
Det är ju fult med
siffror i en haiku/dikt -
men e man gla så...

Av samma orsak
måste man använda sam-
ma grepp två gånger

:))

Men garttis...!
M
2006-04-06

  prinscess VIP
den här var mycket bra...
Grattis till guldstjärnan Cris
2006-04-06

  Jack_iX
Man ler o mås med älgarna men vem är egntligen gladas jägarna kanske !!!
Askalaskul ... bra skréven !!
2006-04-05

  Jessica Ebbesson
Fyndigt och snyggt!
2006-04-05

    Bodil Sandberg
Den här är så himla bra Cris....5 - stjärnig cognac...hehehe
2006-04-05

    steffe struts
skarp 5-7-5:a

säkrast skjuta med lösplugg..
både i skog och efter krog..

stefan
2006-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris