Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
upp och ner | optisk villa | oasen


tema öken


 
trots det öde utseendet finns här både djur och vatten
växttäcke och allmosor i massor
krabborna kravlar över döda bottnar

en tubkikare mot månen
det astronomerna menar med himmel
lägger mig intill kontinenten som en landbrygga


 *


en fortsatt förflyttning österut
där färglösheten och fossilerna
där de nyfödda skorpinjonungarna färdas på sin mammas rygg


i grottsystemens gångar finns en urangruva
hjulspår runt omkring byggarbetsplatsen
en bomb närmar sig stegvis sitt mål
 



ensamheten i fingerspetsarna

det torra sträva 
gäst och främling
en trösterik dans


 




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-11-19 22:24



Bookmark and Share


  Anguis
det där att bara vilja dra. så grymt mannen. du slösar ej på orden som vanligt. jag drar västerut själv förresten. detta är ett av dina bästa alster jag har sett, men du. du är så jävla bra på bunden vers. gärna mer sånt va?
2015-01-08

  walborg
Otroligt fin beskrivning - sensuellt och färgstarkt
2014-11-20

  tom boreland
du är grym daniel
2014-11-19

  axveronika
som en reseberättelse i sin nyktra naturvetenskaplighet och en vacker sång på en gång
2014-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP