Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför mitt fönster

 

Malmvagnar rullar förbi
röken från stålverket
som aldrig sover
doftar unket på något vis
Blåa blixtar
ambulansen
gör allt
för att rädda liv
Ljudet från staden
dränks av
musiken
i mig

Om jag vore musikalisk
skulle bilarnas tjut
bli en vacker symfoni

Röda bussar
fyllda av människor
Stressade människor
rusar förbi
alltid på väg
aldrig tid att stanna

Om jag ägde
en gitarr
skulle jag spela för skymningen
Men jag
har ingen gitarr
Är nog lika bra
kan ju ändå inte spela

Snö högar
smälter
I ljuset
av gatlyktorna
ligger spillrorna
av ett liv





Fri vers av Pojken i Svart
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-04-05 21:26



Bookmark and Share


  Zam
...och om jag var en ängel skulle jag vakta över dem alla... jättevackert skrivet M.
2006-04-22

  Smultris
Poesi och vackra målningar i ett... Detta var helt enkelt underbart, jag kan se det du skriver framför mig...

Bilderna rullas upp som en svartvit film... Mmmm...
2006-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart