Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det man aldrig ser.


hon somnade
i hopp om
att imorgon kommer lyckan

hon såg aldrig
hur skymningen
målade universum längs hennes väggar




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 678 gånger
Publicerad 2006-04-07 15:25



Bookmark and Share


  mariann
Denna är otroligt vacker, med stänk av sorg,
att hon missar något, innesluten i sin saknad.
2006-04-13

  Daemon
kort och bra.. väldigt målande!
2006-04-08

  Jessica Ebbesson
Innerligt vacker!
2006-04-07

  yoyyo
å underbart, mycket vackert
2006-04-07

  Smultris
*sväljer avunden över din begåvning*
2006-04-07

  leopardia
och jag är glad att jag ser de sprakande färgerna av insikt dessa rader ger...
2006-04-07

  Ola Rydberg
woow en riktig höjdare vilken bild
2006-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP