Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sång: http://www.lyrstedt.net/files/mp3/himlenshemlighet.mp3


Himlens hemlighet


Ser på havet en sommarkväll
vågorna slår in i mot stranden
smeker klippornas runda häll
fotavtryck försvinner i sanden

Kanske är det som livet är mest
solen lyser inte om natten
dagen vigs i en välkomstgest
sänker sig i synrandens vatten

Du och jag, i ett töcken
av vår ensamhet
Så tillsammans,
allena
livets ljuva lek

Så vi seglar längs klippors brant
låter havets vindar
oss taga
bortom drömmar och världars kant
hör hur hoppet åter låts dag
a

Kanske är det som livet är mest
nattens stjärna syns ej om dagen
innan solen vaknar i väst
är den svunnen, vilse och tagen

Du och jag, i ett töcken
av vår ensamhet
Så tillsammans,
allena
himlens hemlighet

Men min längtan är starkare än havets alla moln
mina bilder är himlens blåa strand
Innan hoppet slocknar skall jag finna dig, min vän
och somna tryggt i kärlek igen

 




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 1386 gånger
Publicerad 2006-04-07 16:44



Bookmark and Share


  Ummm~oh~yeah
*snyft* Riktigt härligt underbar! :)
2006-06-07

  Daemon
Vackert vackert!
Fast rimmen är aningen inkonsekventa i sista stycket.

"Men min längtan är starkare än havet alla moln"
ska det stå "havets" eller? annars bättre med "himlens" måhända, typ byt plats på himlen och havet på raden under. :)
2006-04-16

    Hades Is Rising
Riktigt vackert. Kanon!
2006-04-11

    judas ifrån hemavan
vackert, inte ett dugg mer... det räcker kanske?
2006-04-10

    n.
holly shit damn god fucking shit yeah baby damn!

lägereldsmagiskt fantastiskt myshärligt vackert.

och fruktansvärt fint. mmm.

i dig you.
2006-04-09

  himlens hemlighet VIP
fan bejbi vad du kan! håller med kloke anguis nedan...toppnotering! :)
2006-04-08

  Bodil Sandberg
Tjusigt min vän...
2006-04-07

  prinscess VIP
jättefin
när du längtar efter kärleken
som ej finns vid din sida som
min tolkning genom denna text
och att det sista som över ger
dig är hoppet om att finna henne....

tycker om sista stycket
*Men min längtan är starkare
än havet alla moln
mina bilder är himlens blåa strand
Innan hoppet slocknar skall jag finna dig min vän
och somna tryggt i kärleken igen*
den här blev min favorit så jag bokmärker den...
2006-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP