Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AVSLÖJAD


Han utnyttjade henne för egen vinnings skull
Det är väl klart
När jag tittade honom i ögonen
var det svårt att tro hennes berättelser
Intutionen
Hela tiden tjatades det om känslan
Den som hon aldrig brukade missta
Denna gång hade hon låtit sig manipulerats
Ett äckel till man
som inte visste innebörden av respekt
som gömde sig bakom fina ord
och rådjursliknande ögon
Påstod sig vara något större
men som på morgonen var så vilsen
Rädd måste jag få lov att säga
Han spelade på hennes osäkerhet
På hennes sårbarhet
Det var inte första gången
men hennes intution stämde
och därför blev han stum av förvåning
när hon en dag
avslöjade hela hans lögn...




Fri vers av Charly
Läst 403 gånger
Publicerad 2006-04-09 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly