Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
White ocean


Resa över ett hav

 

 

Det är på natten, de upprepande pulsslagen genom staden.
Svallvågor som efter en katamaran rör sig
under den till synes lugna ytan.
En stor motor har startats.
Livet lyser allt svagare. Lamporna blinkar.
Allting är lite annorlunda.
Vi känner hur den stora osäkerheten just nu passerar våra kvarter.

Vintern har fällt sina segel. Snö och en magisk tystnad
ligger gungande där ute och väntar.


-

It comes at night, the repetitive pulse through the city.
Waves after a catamaran moves
below the seemingly placid surface.
A large engine has been started.
The spark of life is weakening. The light bulbs flickers.
Everything seams just a little different.
The feeling of a great uncertainty crossing our block.

The winter has shed its sails. Snow and a magical silence
is rocking out there, waiting.




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-02-03 00:17



Bookmark and Share


  walborg
Ser framför mig bilden av snö som förändrar hela den bekanta bilden av en stad
2015-02-03

  spitfire
åh, fin nattläsning!
2015-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP