Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterbad & kyleffekter - limerick

 

När en kortvuxen man från Salmis
tar ett dopp i en vak full av is
mätes Vad-hans-nu-heter
minus en centimeter
och kan liknas vid en klitoris

 




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-10 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP