Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är alldeles för länge sedan vi sågs...


Inatt


hjärtat slog inte en triljon extraslag
världen stannade inte
inget världskrig bröt ut
ingen naturkatastrof härjade utanför fönstret
inget plan kraschade
ingen stridsvagn kom genom väggen
månen ramlade inte ner

men visst kändes det så


när jag tänkte på dig




Fri vers av Sören
Läst 780 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-10 23:45



Bookmark and Share


  solglimt
Pricken över iet ;))
svindlande härligt grymmt
2006-04-12

  Semir
grymt bra dikt!
2006-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören