Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var törst, inatt

jag väcktes utav törst inatt
du var hos mig allra först, inatt
jag reds av svåra kval, inatt
jag gjorde svåra val, inatt

du stod där som en dröm, inatt
du gav mig ingen sömn, inatt
du fick alls ingen ro, inatt
du fick mig att börja tro, inatt

vi blev ett kärlekspar, inatt
vi lovades alla dar, inatt
vi slöt oss i varann, inatt
vi var dom som försvann, inatt




Fri vers av Sören
Läst 472 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-12 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören