Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rid inatt


håll mig, älskade
håll mig tätt och hårt
håll mig i din famn
håll mig för allt det som är vårt

rör mig, älskade
rör mig som bara du kan
rör mig med ord och hud
rör mig som vi alltid rört varann

ta mig, älskade
ta mig dit bara du når
ta mig som bara du gjort
ta mig så långt det nånsin går

rid inatt, älskade
rid allt vad du förmår
rid bort all sans och vett
rid tills inget längre återstår




Fri vers av Sören
Läst 417 gånger
Publicerad 2006-04-13 11:56



Bookmark and Share


  Laijza
Det finns två vägar att gå. Den enkla, för dumma tolkare, den svåra, för oss smarta. Och i all enkelhet tror de att det handlar om knulla. Snälla djupare än så måste väl folk å fä se in i poesins underbara värld. De måste lära sig TOLKA smart. Förövrigt en av de finaste dikter du producerat, bejbi!
2006-04-14

  Linda Antoinette
Den här tycker jag om! ;)
Det blir bokmärke här...
2006-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören