Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den 13 april börjar femte säsongen av Game of Throne.


Livsstil & hälsa - limerick


En soffliggare bofast  i Skara 
som var trött på att just bara vara
har nu kört igång
en träningssäsong
med målet – en såpoperamara

 




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 466 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2015-03-27 12:21



Bookmark and Share


  ULJO
den var lysande
2015-03-27

  Night Soul Woman
Jag hittade en passande citat:D Voilá:
“The minute a writer knows what his style is, he’s finished.”
E. L. Doctorow
2015-03-27

  lodjuret/seglare VIP
Skall en alls vilja som inköpa
en soffa bör den även döpa
kanske i champagne eller öl
dock utan spill eller ens söl
duger gott att låta teven löpa
2015-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP