Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2015


Jag mår illa i bilar ibland



Jag mår illa i bilar ibland

därför att de stänger ute

den RIKTIGA KÄNSLAN

av en vandring i kylan

där timmar av foot slogging i modden

vet sitt värde

där språket i snön på din rosiga kind

har sitt svar i en varm kyss  

där dropparna av en kall närvaro

hos vinterns andning

värms av andedräkt

mot mungipa.



Jag mår illa i bilar ibland

för de bär mig ingenstans

och visar inte värdet

i att långsamt se sig om.




Fri vers av Arowana
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-02 21:22



Bookmark and Share


  L.byström
Underbart! Filosofiskt poetiskt om livet.
2015-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana