Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som om ingenting har hänt


jag har svalt mina guldfiskar
som jag haft i badkaret under sommaren
gör plats, sänker ner min kropp i skummet
känner jag fiskarna simma i magsäcken
det kittlar och jag lever

under köksbordet ligger en avsparkad cementklump
jag använt sedan i våras, tänkte dränka mig i flera veckor eller om det var månader, jag minns inte längre

ett fotografi av dig i en byrålåda
två uppätna chokladaskar i en inre vrå

jag stiger upp nu
lägger några kajalstreck, ett fång mascara
och går till jobbet




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-04-15 21:41



Bookmark and Share


  Epione VIP
Back to Life, jäklar Lili vad du hittar metaforer för det där, där inuti liksom.
2015-04-16

  RitaBrunner
Man vet att man lever när det kittlas och när man hittar godispapper! Så är det!

2015-04-16

  Aisha VIP
...just det...det är så det är....man tuggar på...envetet framåt...liksom... :) Gillar!
2015-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP