Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En snabbt hoppklottrad skapelse.


Utdelning & insättningsgaranti - limerick

 

En bankkvinna hjälpsam från Glänta
till kunden som önskade ränta
”Skjut in några tusen
i springan i musen”
och sen är det bara att vänta




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-17 12:58



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Det är viktigt att inte få för tidig utlösning.

Av reavinst.
2015-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP