Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


slåss om gunst

 

där det låg en konkurrens, där låg aldrig min kärlek. och den lilla lilla strid jag nu ser är kanske bara min, men jag har lämnat långt sedan länge och är nu bara sann i mitt. ditt är ditt och de utspel du gör är dina.

[berätta din mors namn och jag ska ge dig mitt innersta.]

den kärlek jag hade var sann, den var för dig allena, den var i min renaste form, någonsin. och visst kan jag sörja spillda rena vattendrag och visst kan jag bevisa min enfald inför det jag trodde var gemensamt och visst kan jag låta resterande tid av livet bli en b-film. och visst kan jag fortsätta leva i den extrapolerade verklighet jag nu bjuder mig, den där jag fjärmar mig, den där jag sätter det viktigaste åt sidan, den där jag följer sången från fjärran österns toner.

[stanna i min kropp var gång och jag ska följa min gärning]

jag lämnar dig nu, på riktigt.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-04-23 20:16



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
- diktduet lämnas - - - men diktandet aldrig ---hoppas jag! ---- det finns så mycket under solen och stjärnorna...
2015-04-23
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP