Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hundhUvud

 

 

Ofattbart stora

var dessa orden som aldrig

låg i min mun

 

de bara växte bortom tankens

tumlande existens 

bjöd på sin resa

det var bara syndligt så

att jag inte lyssnade på

utan mitt sinne sorgligt kinesa




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-01 21:08



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
PS dina alltså

Be well,
LPWJ
2015-05-01

  L Patrik W Johansson VIP
Bära hundhuvud var något stort i Egypten där man dyrkade Anubis

katten hette Bast, höken (den nya generationen enligt Crowley mfl) Horus osv

de har ju något liknande i Indien och kanske Kina, på tal om kinesa är det nytt översättarpass för min del nattetid

och som vanligt låter texterna bra även på engelska (har ju min engelska GPS i mitt huvud)

Be well,
LPWJ
2015-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP