Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ska kalla dig åderförkalkning

blodheta blodkroppar
Snövita blodkroppar

Mina celler vill ha dig bort
varje blodpropp är en protest

klumpar av stelnat blod
täper mina blodkärl

Du måste ju bort
Blodåder protesterar

Mitt brustna hjärta orkar inte
du måste ju bort

men du är och förbli en del av mig
jag ska kalla dig åderförkalkning

Men tiden läker alla sår

Ett glatt hjärta är en god läkedom
Nu brister jag i skratt

Skrattar bäst som skrattar sist älskling!
Mitt under löjet kan hjärtat sörja...




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 397 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-15 19:26



Bookmark and Share


    Trast
Lekfullt handskas du här fint med sorgen.
2009-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman