Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

medan du fortsätter att hamra ditt hjärta sönder.


och vi söker
jagar alla efter sätt
för att göra livet till något mer
än påminnelserna i telefonen

vi drunkar i facebookvänner
men när mörkret kommer
finns ingen där
som möter din blick

du drömmer om vågskvalp
om solnedgångar barfotanätter
medan du fortsätter att hamra ditt hjärta sönder
på tangentbordet

vi söker alla efter sätt
att göra nuet vårt

och vi rusar upp i rulltrappan
längst fram i tåget
appen visar att vi sparat
17 sekunder liv

på lederna in mot städerna
sitter vi en och en och gråter
kanske männen i tour de france-dräktsklungan på e4:an
vinner ändå

och vi söker alla efter sätt
för att göra livet till nåt mer

och vi glömmer att alla färger redan finns
i solljuset
















Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 538 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2015-05-23 15:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En ärlig och sann text
och väldigt bra skriven.
Älskar verkligen dina texter:)
2015-07-29

  Lena Renman
Väl ordat som alltid Tove. I kampen om tiden i livet hinns det sällan med att just leva.
2015-05-24

  J P VIP
Idag var solen min vän
2015-05-23

  Hestia VIP
Så klart tänkvärt och rätt! Bra!
2015-05-23

    Zernatiah
I adore your words.  

vi drunkar i facebookvänner 
men när mörkret kommer 
finns ingen där 
som möter din blick 

love it.
2015-05-23

  kerstin skriver VIP
väldigt bra dikt, den stannar kvar hos mig och jag vänder mig mot solen
2015-05-23

  Teresia Ridell
Starkt berörande, mycket bra skrivet ! Får gåshud och tårar i ögonen..
Dess nakenhet och insikt i orden, känns långt mer än bara på ytan..
2015-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP