Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oDe

 

 

Ode till det groende som sprungit till liv

till det som blev talat och stadigt förankrat

till de örter som kämpat sin verkan och doft

med löften för ljus väl försäkrat

 

hell dig du modiga du med liv till och fram

du som prider dina frön ut mot vind

må jag få lägga mitt hjärta mina andetag helt fritt

mot din blossande kind

 

säg att solen slösar sitt ljus mot dig

sitt regn när det väl går ner

må jag möta det med det groende

som ger levnad till så mycket mer

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-26 22:08



Bookmark and Share


  aol
Så vackert skaldat vännen,
2015-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP