Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dig som ska läsa den

klockan tickar in i väggen

Tekannan ljuder

Klockan på väggen visar
att klockan är 00:23

Klockan in i väggen
visar 00:00:05

5 sekunder kvar

Lyssna på ditt hjärta

4 sekunder kvar

Vilken väg ska du välja?

3 sekunder kvar

Kom igen nu

2 sekunder kvar

Kunskapen finns i dig

1 sekund kvar

Du vet vad som är rätt för dig

0 sekunder kvar

Explosion!!!!!!

Klockan på väggen visar
att klockan är 00:23







Fri vers av Night Soul Woman
Läst 502 gånger
Publicerad 2006-04-18 13:54



Bookmark and Share


  Semir
den va bra, klockan är ett verktyg man kan använda för att skapa en slags spänning och vilja att läsa vidare.. bra skirvet!
2006-04-18

  DanSan
Jepp här var det nedräkning . . .
skön läsning och bra skrivit!!!
2006-04-18

  Night Soul Woman
För dig som har läst den här dikt: Långt inne i alla människor tickar den inre klockan - den personliga nedräkningen i väntan på explosionen
Den stors eller den lilla - den ljuvliga eller den förskräckliga
2006-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman