Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En smått avtrubbad limerick mest för att stoppa något i maskineriet.


Hushålla & hasardspel - limerick

 

Ett arbetslag gläds i Las Vegas
av en jobbkonferens där det degas
mycket pengar på spel
vilket aldrig är fel
speciell när det är en kollegas




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-06-29 16:16



Bookmark and Share


  DominiQueen
Wow, så slagfärdigt...
2015-07-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Limerick Mästare
på detta Du Bästare
vi andra kan får till
hur mycket vi än vill
bara en liten liten
enkel Frestare...
2015-06-29

  Lehva VIP
Humoristiskt med rytm och innehåll. Bravo:-)
2015-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP