Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en kram



Det var en vinter för femton år sedan -
Vi var på väg åt olika håll och
under vägens kala grenverk
möttes vi
i en plötslig kram.

Så bryter jag -
men du håller om
så lagom hårt
varmt och mjukt
att jag andas ut
mot din kind.

Jag hör över bruset av bilar
en fågels drill
och känner doften av din hud
och njuter -
och tänker, nej,
jag borde dra mig undan nu,
men -

Det är fågelsång runt många träd
och jag blir som hypnotiserad -
den vintern sjöng
både dag och natt!

Jag säger:
"Tänk vad en kram
kan ställa till med!"

Du ler så ömsint fint
- du minns, precis!







Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-07-06 19:07



Bookmark and Share


  aol
Ett så underbart minne fint skaldat,
2015-07-10

  exist
du berör ngt i mitt hjärta med denna text<3
2015-07-09

  Respons VIP
En ömsint kärleksberättelse.
2015-07-08

    Dan Myrbeck
Kärleksfullt och finstämt
berättat
2015-07-07

  Lars Hedlin
Så härligt i minne sådant kan sitta i en evighet :) kram<3
2015-07-07

  Anya VIP
Oj vad fint om kärlekstvekan som slutar lyckligt. Jag blir glad när jag läser. En kärnfull text som innehåller mycket på få rader.
2015-07-07

  Chawa VIP
"Bara en kram"... blev en fin kärlekssaga... Vackert så!
2015-07-07

  lila fjäderblomman VIP
Den ljuvliga kärleken! Varmt & fint beskrivet.
2015-07-06

    ej medlem längre
Söt! på ett vackert sätt..
2015-07-06

  stig wikman
EN
UNDERBAR
TEXT.

KRAM Å APPLÅD .
2015-07-06

  Marita Ohlquist VIP
Fin och varm känsla i texten!
Bra skrivet.
2015-07-06

    ej medlem längre
Ett fint och innerligt varmt minne om kärleken som så plötsligt kommer i form av en kram.
2015-07-06

  Rise Little One
En sån kram kan ställa till mycket...det vet jag mer än väl... Ibland undrade jag om det var verkligen så lätt att vinna ett hjärta...
2015-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP