Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nästan ingenting



Timmarna innan midnatt

tassar omkring
sorterar en tidningshög
sätter på musik; brasiliansk (samba)
skriver några rader i min dagbok

dansar ut i köket
sätter mig i gungstolen
inmundigar kex och ost
glupskt

bläddrar i en trädgårds-kalender
lyssnar till regnet som slår
mot fönsterblecket
tittar på vägguret

jag har tid kvar
att bara drälla
och göra vad mer jag vill
det vill säga; nästan ingenting!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-01 23:19



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Det måste vara det bästa man kan göra.
2024-04-17

    Lena Söderkvist VIP
Tidslyx. Förunderligt mycken action ändå. Det lilla blir stort.
2024-04-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en utomordentligt trivsam avslutning på dagen.
2024-04-03

  Kungskobran VIP
I am busy doing nothing.
2024-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP