Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2015


Bara ta mig i dina armar



Bara ta mig i dina armar

och låt mig glömma allt 

för jag längtar inte alls 

efter ord, efter kännedom

utan bara att sluta ögonen 

sluta veta, sluta planera  

sluta känna den kyla

som varje dag är allt annat

än att domna i en älskads famn.




Fri vers av Arowana
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-07 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana